Lastenhoitoa yksityisille

Nilsiässä tarjoaa yksityisille henkilöille lastenhoitopalvelua kaksi 4H-yrittäjää. Heihin voi olla suoraan yhteydessä. Jos palvelu ei onnistu heidän kauttaan, voit tilata palvelun myös Kotipalveluna yhdistykseltä (eri hinta).

 

Lastenhoidon hinta: 12€/h arkisin + 0,43€/km (taajaman ulkopuolelle), 15€/h klo 22.00 jälkeen sekä pyhäpäivinä.

 

Tarjous: Nilsiän Taajamassa 10€/h väh. 3 hoitokertaa

(ei koske klo 22.00 jälkeen eikä pyhäpäiviä).

ei ole kotitalousvähennyskelpoinen 

Maksu käteisellä lastenhoidon jälkeen.

 

Yhteystiedot:

Krista Hartikainen              Diego Viinikainen(vkl/lomat)    

045-78727153                      044-2967500        

tikra4h (at) gmail.com        diego_viisas@hotmail.com

                     

Alla on kuvaukset Diegon ja Kristan 4H-yrityksistä.

 
  
  

 

Tikran lastenhoitopalvelu on 4H-yritys, joka tarjoaa ammattitaitoista lastenhoitoa Nilsiän alueella ja Tahkolla. Yritys järjestää myös erilaisia tapahtumia, joista tulee tietoa tapahtumakohtaisesti. 

Yrittäjänä toimii 22-vuotias Krista Hartikainen. Hän on valmistunut lastenohjaajaksi keväällä 2014. Tällä hetkellä hän opiskelee yhteisöpedagogiksi  Kuopion Humakissa. Kristalla on yli viiden vuoden kokemus keikkaluontoisesta lastenhoidosta sekä varhaisnuorten kerhojen ja leirien ohjaamisesta. Hän on myös työskennellyt päiväkodeissa. Krista on suorittanut 4H- Osaava kerhonohjaaja -kurssin, Reddie Kids- ohjaajakoulutuksen ja isoiskoulutuksen.  Kristalla on auto käytettävissä. Kun tarvitset apua lastenhoidossa, ota reippaasti yhteyttä! Puhelimitse tavoittaa parhaiten. 

Monen toimen Welho on 4H-yritys, joka tarjoaa lastenhoitopalveluita yksityisille henkilöille, puiden pilkkomista ja tietokoneapua.

Yrittäjänä toimii iloinen ja reipas 20-vuotias Diego Viinikainen, joka opiskelee sosiaalitieteitä Itä-Suomen yliopistossa Kuopion kampuksella. Hänellä on useiden vuosien kokemus kerhojen ohjaamisesta sekä lasten hoidosta. Hänellä on myös MAHIS-ohjaajakoulutus, joka valmentaa ohjaamaan vaikeissa elämän tilanteissa olevia nuoria. Diegolla on hygeniapassi sekä hänellä on käytössään auto, joten pidemmälläkin käynti onnistuu mukavasti.

Kun tarvitset lapsille hoitoa niin Welholle vaan soittoa!

 

 

Lastenhoitovaraukset

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.